Definitive Guide kadın günlük şık ayakkabı için

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından ayak strüktürnıza ve boyunuza yakışır kanunlar yapmanız ülküsel olandır.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece allıkıyor! Uzun zamandır şık ve kaliteli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişkin topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Dolgu topuklu bot: Bukanak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla özge topuklu botlara bakılırsa giyimi daha kolaydır. Deği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Ali dolgulu, hileçsıkıntısız dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke hitap eder.

Kadın topuklu bot, kullanım düzına ve zevke nazaran farklı modellerde üretilir. Geniş biçim çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca tatminkâr botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu taba topuklu çizme şekilde sıralanabilir:

Aramış olduğunız kriterlere yaraşır sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı üzeri veya konum aratarak yine arama yapabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem medetı ile şekildeki gibi ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çonay.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem lütufı ile şekildeki üzere kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çruhsat.

Başkaca şeffaf topuk içinde mevki alan ışıltılı ve parlak aksesuarlar, bota ayrı bir tarz katmaktadır. 

Eğer bacak numaranızdan emin değilseniz mahdut bir yöntemlerle göl ayağı numaranızı öğrenebilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye iyi olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Taba ayakkabi karşı merak edilen soruların cevaplarını inceledikten sonra aklınıza hulliyatlan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Muta sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine ilişikli taleplerini Şirketimize tasarlı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page